"If we don’t get lost, we’ll never find a new route" Joan Littlewood

Training management op maat

Onze in-company trainingen sluiten aan op de hedendaagse problematieken, uitdagingen en duurzame ontwikkeling van directie, management en specialisten in organisaties in een snel en continue veranderende omgeving (zie visie). Met maatwerk trainingen kan beter aangesloten worden op de echte behoefte en leerdoelen van directeuren, managers en specialisten. De ontwikkelingsbehoefte van directies, managers en specialisten gaan tegenwoordig (ook) over: "Doen wij de goede dingen en doen we de dingen goed". Mogelijke invulling hiervan is het in-company laten verzorgen van inspirerende en maatwerk workshops en/of trainingen op het gebied van: 

 • Enterprise & operationeel risk- & opportunity management
 • Kwaliteitsmanagement
 • Prestatie management 
 • Compliance management
 • Corporate governance (incl. zelfevaluaties)
 • Crisismanagement & crisiscommunicatie
 • Business continuity management 
 • Stakeholder communicatie en ketensamenwerking 
 • Risicogebaseerd (her)inrichten nieuwe managementsysteem (ISO)
 • Leiderschap, samenwerking en communicatie directie- of managementteam
 • Risicogestuurd plannen & uitvoeren toezicht, audits of inspecties 
 • Risicogestuurde integrale projectbeheersing

Zijn bovenstaande thema's mogelijke onderwerp van gesprek in uw organisatie? Spreekt onze organisatie, visie & missie u aan? Klik op onderstaande groene button om onze  maatwerk aanpak te bekijken. Hopelijk spreekt het u aan en gaan we iets voor elkaar betekenen in de toekomst.

Bekijk aanpak op maat

Cases

Koninklijke NEN

Voor Koninklijke NEN in Delft ontwikkelt normen en richtlijnen op het gebied van o.a. managementsystemen en ontwikkelt publicaties, opleidingen, trainingen en workshops ter ondersteuning van de implementatie ervan aan. Sinds 2009 huurt NEN ons in voor tegenwoordig een zestal verschillende trainingen en workshops (van 1 tot 6 dagen). In 2016 betrof dit meer dan 20 trainingen en workshops. De trainingen en workshops gaan over het nieuwe risicodenken binnen kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001), risicomanagement in de praktijk (ISO 31000), project risicomanagement, risicomanagement methode & technieken en risk-based auditing (ISO 19011). Ook hebben wij gesproken op een aantal NEN-congressen of seminars, nemen wij deel als expert aan NEN-normcommissies en zijn er een aantal artikelen van onze hand verschenen. De tevredenheid van zowel NEN als de deelnemers (NPS) is zeer hoog te noemen. 

Medical Laboratory Services

Medical Laboratory Services (MLS) is het grootste laboratorium op Curacao. Eind 2015 heeft MLS ons ingeschakeld voor een vierdaagse in-company training voor staf- en laboratorium medewerkers (10 personen) op het gebied van het invoeren van risicogestuurd kwaliteitsmanagement en het risicogebaseerd kunnen plannen & uitvoeren van interne audits.

Voor het directie- & managementteam (5 personen) zelf hebben wij een aantal workshops mogen verzorgen op het gebied van context- & stakeholderanalyse, enterprise risk- & opportunity management, corporate governance, strategie en performance management. Dit naar grote tevredenheid van onze klant. Binnenkort mogen we weer onze koffers pakken om de klant verder te begeleiden bij hun in- & externe governance.

Is er een match, of heeft u een vraag voor ons?

Neem vandaag nog contact op om persoonlijk kennis met elkaar te maken en vrijblijvend van gedachten te wisselen over uw behoefte aan modern managementadvies of een inspirerende training op maat.

neem contact op